secretariat@lhel.ro
+40 368 408 101

Din 4 Mai Brintex își prelungește programul

Din 4 Mai Brintex își prelungește programul

Postat de: Complex Brintex
Categorie: Anunțuri

Din 4 Mai Brintex își prelungește programul. Complexul o să fie deschis inclusiv duminica

Programul celei mai vechi platforme comerciale din Brașov, Complex Comercial Brintex, se prelungește începând cu 4 mai 2021. Astfel, începând de săptămâna viitoare complexul va fi deschis inclusiv duminica.

Pentru a răspunde cât mai bine nevoilor comercianțiilor și cliențiilor acestora, administrația Complexului Comercial Brintex a decis prelungirea programului. Complex Comercial Brintex este cea mai veche platformă comercială din județul Brașov, îmbunătățită de-a lungul timpului, în incinta sa fiind disponibili peste 300 de operatori economici pregătiți să deservească nevoile clienților cu sute de mii de produse: haine, încălțăminte,produse alimentare, produse cosmetice, chimicale/ sanitare, produse de amenajare/ decorare casă, jucării, electrice, papetărie, fast-food-uri, cauciucuri și jante, etc.

De asemenea, Complexul Comercial Brintex găzduiește și singurul outlet cu branduri premium din județul Brașov. Mărci precumBenetton, Sandro Ferrone, Enrico Coveri, Sisley, Playlife, Guess, Koralline sunt disponibile la cle mai bune prețuri în standul amplasat pe rândurile 6 și 7.

De anul trecut, Complexul Comercial Brintex se află într-o continuă modernizare. Dacă anul trecut s-au modernizat atât aleile interioare, cât și cele exterioare, din 2021 Complexul Comercial Brintex beneficiază de un sistem de sonorizare profesional.

Începând cu luna mai se deschide terasa Brintex cu o suprafață de peste 350 de mp. Grătar, shaworma, gogoși, langoși, sandwichuri, înghețată sau bere sunt doar câteva dintre produsele disponibile la comercianții care vor deservii spațiul pentru relaxare.

Astfel, din 4 mai noul program de funcționare al Complexului Comercial Brintex va fi următorul:

Luni – Sâmbătă: 10:00 – 19:00

Duminică: 10:00 – 15:00

Excepție fac comercianții care vând produse en-gross, care în continuare vor fi disponibili cliențiilor începând cu ora 08:30.

Author: Complex Brintex
Traducere »
Call Now Button